Achtergrond foto

Lidmaatschap

Aanmelden als lid

Aanmelden als lid van Budoclub Horst gebeurt schriftelijk via een aanmeldformulier. Dit kun je aan je trainer vragen of hier klikken om het formulier te downloaden. Alle instructies staan verder op het formulier.

Tevens ben je verplicht om lid te worden van de overkoepelende organisatie. Dat is voor ons de Judo Bond Nederland (JBN). Hierdoor mag je aan alle activiteiten deelnemen, worden je banden en/of graden geregistreerd en ben je tevens verzekerd (aansprakelijkheidsverzekering). Daarnaast is het subsidiebeleid van de gemeente Horst aan de Maas gebaseerd op de officiële registratie bij de JBN. In de contributie zit de subsidie verwerkt en tevens de kosten voor examens.

Het is mogelijk om een maand mee te trainen op proef. Als je na een maand besluit geen lid te worden zijn er geen kosten aan verbonden. Voor de beginperiode hebben wij tevens de beschikking over een groot aantal leenpakken (in alle maten). Daar kun je gratis gebruik van maken. Na gebruik wel netjes gewassen terugbrengen. Als er geen leenpakken voorhanden zijn kun je het beste een trainingsbroek met T-shirt aantrekken.

Afmelden als lid

Het afmeldformulier kun je aan je trainer vragen of hier downloaden.

Afmelding dient te allen tijde schriftelijk te gebeuren:
•    vóór 1 juni voor het 2de halfjaar van het kalenderjaar of
•    vóór 1 december voor het 1ste half jaar van het kalenderjaar

Er vindt geen restitutie plaats van contributiegelden.


Steunlid worden?

Ben jij oud-lid van Budoclub Horst of draag je Budoclub Horst om een andere reden een warm hart toe? Geef je dan op als steunlid. Als steunlid betaal je een minimaal bedrag per jaar. Met dat geld draag je er aan bij dat Budoclub Horst financieel gezond blijft waardoor we onze activiteiten kunnen blijven aanbieden aan de leden.

Voor vragen over het steunlidmaatschap kun je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.